Natuurlijk mooi

Een goede natuurlijke verzorging houdt uw huid gezond en in balans. De natuur weet wat u daarvoor nodig hebt, en wat niet. 

 

100% natuurlijke huidverzorging

De huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Ook helpt de huid  bij het afvoeren van afvalstoffen. Het is dus belangrijk om goed voor uw huid te zorgen.

Natuurlijke huidverzorging is geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten.Het lichaam herkent dit als eigen. Weleda 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten  versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Natuurlijke ingrediënten

De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis.  Daarom gebruikt Weleda  deze natuurlijk in hun producten: 

Pure plantaardige oliën: bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid voeden, soepel houden en beschermen.

Krachtige plantenextracten: ieder plantenextract heeft zijn eigen waardevolle en unieke werking. Neem bijvoorbeeld het extract van driekleurig viooltje wat gebruikt wordt voor Skin Food. Deze zorgt voor een vocht inbrengende en beschermende invloed van de huid. Wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van een droge of gevoelige huid.

Natuurlijke etherische oliën: geven een unieke geur en dienen direct voor een lange houdbaarheid van het product. Dankzij natuurlijke etherische oliën worden er geen synthetische conserveermiddelen gebruikt.

Zonder synthetische stoffen

Weleda producten bevatten geen synthetische stoffen. Synthetische stoffen kunnen de huid irriteren, uitdrogen of zorgen voor een allergische reactie. Dit geldt vooral voor de zogenoemde hormoonverstoorders. Om die reden heb je bij Weleda de garantie dat al deze verzorgingsproducten vrij zijn van:

Synthetische geur- en kleurstoffen

Synthetische conserveringsmiddelen

Siliconen

Ingrediënten van minerale oorsprong

Genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Waarom je huid kiest voor puur natuur

Natuurlijke huidverzorging is geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Het lichaam herkent dit als eigen. Weleda natuurlijke verzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alle ingrediënten in deze producten beschikken over een eigen en unieke en waardevolle werking. Dit zorgt ervoor dat we voor ieder huidtype een juist verzorgingsproduct hebben.

 

Planten spelen de hoofdrol

 Bij al mijn behandelingen, maak ik gebruik van 100% natuurlijke producten. Ik kijk daarbij goed naar wat uw huid precies nodig heeft en ik ga nog een stapje verder:  In mijn behandelingen spelen planten namelijk echt de hoofdrol. De plant die het belangrijkste aandeel heeft in de formule van de olie, serum en de crèmes, noemen we de leadplant. Deze plant heeft bepaalde kenmerken die u ook in de producten zal terugvinden bv. een olie, melk of serum om de huid te kalmeren, of juist om te activeren. Afhankelijk van uw  huid type, kiezen we voor een van de volgende planten:

 

Iris : Werkt verkoelend en hydraterend. Speciaal voor de droge huid, gecombineerde onzuivere huid en normale huid die last heeft van roodheid.

Rosa Mosqueta : Brengt lichaam en geest weer in balans. En helpt tegen beginnende huidveroudering en een bleke, doffe, droge of vermoeide huid. Ook goed voor de belaste huid die moet herstellen.

Granaatappel : Heeft een intens voedende werking. Vooral voor de rijpere of verslappende huid. Aan te raden bij eerste rimpels, pigmentvlekken en huid die een extra energieboost nodig heeft. 

Evening Primrose : Teunisbloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies. Bij een rijpe en/of verslapte huid of een gevoelige huid tijdens de overgang. En een huid die intensief gevoed moet worden.

Amandel: Verzachtende olie voor de gevoelige of onrustige huid. Ook goed voor de rode, branderige, schrale of allergische huid.

NATRUE: garantie voor 100% natuurlijke producten